Zonnepanelen voor iedereen

Ontwerp en ontwikkeling door WEBmetContent

© 2015 PakDeZon

Een aantal ervaringen van onze klanten...

Martien:

"Hele goede ervaring"

Co:

"Vakkennis is erg belangrijk"

Robby:

"Snelle levering"

Het bedrijf PakDeZon

PakDeZon is een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in zonne-energie voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.  Het werkgebied omvat de provincie Noord-Holland, met de focus op regio West-Friesland.

 

Het jonge bedrijf hecht waarde aan persoonlijke benadering en de juiste serviceverlening. De West-Friese mentaliteit kenmerkt zich door grote betrokkenheid en een informele sfeer!

Kantoor PakDeZon

&

Icoon zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen op schuindak

Canadian Solar staat bekend om de hoge kwaliteit en goede garanties. De panelen hebben een productgarantie van 10 jaar en vermogensgarantie van 25 jaar.  

 

Canadian Solar is een Canadees bedrijf en één van de grootste producenten van zonnepanelen ter wereld. Sinds 2007 is CanadianSolar beursgenoteerd. 

 

 

 

SolarEdge heeft een nieuwe revolutionaire technologie ontwikkeld: de HD-wave omvormer!  

 

Op de SolarEdge omvormer zit standaard 12 jaar fabrieksgarantie. De omvormers hebben een geschatte levensduur van 12 tot 20 jaar. 

 

 

Omvormers

Icoon Omvormer SolarEdge

Montage systeem

Duurzaamheid, kwaliteit, montagegemak en functionaliteit is van belang bij het monteren van zonnepanelen. De montagesystemen van Van der Valk Systems zijn volledig af te stemmen op uw specifieke omstandigheden, zoals beschikbare oppervlakte en maximale dakbelasting.

 

De systemen zijn vervaardigd uit duurzame materialen, zoals verzinkt en gecoat staal. Ook zijn de systemen uitgevoerd met slimme montageklemmen, waardoor zowel panelen met als zonder frame snel en betrouwbaar kunnen worden bevestigd.

 

Icoon Montage systeem

Een optimizer is een intelligent kastje die achter het paneel wordt geplaatst. In sommige gevallen is de optimizer geïntegreerd in het zonnepaneel, maar niet altijd. PakDeZon werkt momenteel met beide opties.

 

De optimizer zorgt ervoor dat de opbrengst van een afzonderlijk zonnepaneel maximaal wordt gebruikt. Dit in tegenstelling tot systemen zonder optimizers, waarbij de hele installatie zich gedraagt aan het zwakste paneel.

 

Solaredge geeft 25 jaar garantie op de optimizers.

 

 

Optimizers

Icoon Optimizer

Kwaliteit en vakkundigheid

PakDeZon hecht veel waarde aan kwaliteit en vakkundigheid. Vakkundigheid uit zich in jarenlange ervaring en affiniteit op het gebied van techniek en elektrotechnische installaties. Kwaliteit staat met de keuze van de juiste producten.

 

PakDeZon werkt uitsluitend met omvormers en optimizers van SolarEdge en montagematerialen van Van der Valk Solar Systems. Daarnaast vindt PakDeZon het belangrijk alleen met A-segment zonnepanelen te werken, zoals JA Solar.

Monitoring

Icoon monitoren van zonnepanelen

De opbrengst van uw installatie kunt u volgen op het monitoringportaal van SolarEdge. Naast het totale systeem is het ook mogelijk om de prestaties per zonnepaneel te zien.

 

In één oogopslag kunt u zien of alle zonnepanelen goed functioneren. Hierdoor is een eventueel defect ook vrij nauwkeurig op te sporen. Het portaal kan op tablet, telefoon en op uw pc weergegeven worden.

 

Flyer

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

PakDeZon

De Veken 122C

1716 KG Opmeer

Bank  NL84INGB0006823622

BTW  NL1879.33.170.B01

KvK   55314864

© 2015 PakDeZon

Ontwerp en ontwikkeling door WEBmetContent